Csütörtök reggel: Budapest, péntek reggel: Orly, szombat reggel: Kuala Lumpur, vasárnap reggel: Melbourne… Így indult minden. Kedves drágáink, ezt a blogot a Földről fejjel lefele lógva írjuk nektek.

2011. december 13., kedd

,avtídrof nedniM


vagy legalábbis kicsit másképp. Amikor elköltözöl a szüleidtől, és kicsit másképp hajtogatod a ruháidat, más sorrendben tartod az evőeszközöket a fiókban, na az Ausztrália. Igaza van annak a fránya Tarantinonak (bár nem Ausztráliáról írta), ugyanaz megy itt is, csak azok a kis különbségek. És tényleg. Oké van egy-két dolog, amit akár nagynak is nevezhetünk, de valójában a kis dolgok nehezítik meg igazán az életed.
 
Erről beszélünk voálá: 

http://www.youtube.com/watch?v=DdE5Mr-RcBg

Valószínűleg minden azzal kezdődött, hogy felfedezték: a csapban a másik irányba folyik le a víz…Az autók a bal oldalon mennek, a kormány a jobb oldalon van. Én pl. pont tegnap 2 percig álltam a kocsi jobb oldalán azt várva, hogy elmenjenek az autók, és be tudjak szállni, amikor értetlenül néztek rám, hogy vezetni akarok, vagy mi, menjek már át a másik oldalra. A mozgólépcsőn balra kell állni, ha tévedsz, elsöpörnek, a járda baloldalán kell menni, és jaj vigyázz, mielőtt lelépsz a járdáról! Merre nézel először?  A lámpák...gyalogosnak nem a zöld villog, amikor szedd a lábad, hanem a piros, az autósokéról ne is beszéljünk, össze-vissza. Aztán persze ha fel akarod kapcsolni a villanyt, lefelé kell nyomni a gombot, ha be akarod zárni az ajtót, tégy úgy, mintha nyitnád, a kilincset nem lenyomni kell, hanem elfordítani, de azt már úgy, mintha nyitnád, érvényesíted a jegyed, miután felszálltál és mielőtt leszállsz is, plusz nem gombot nyomsz meg, hanem zsinórt rántasz, amikor jelzel. A 0.33-as üveg 0.37-es, az 500 ml-es 600 ml-es, az 1 literes 1.25 literes. Ezek aztán a lázadók! Ráadásul itt a férfiak szülik a nőket!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése