Csütörtök reggel: Budapest, péntek reggel: Orly, szombat reggel: Kuala Lumpur, vasárnap reggel: Melbourne… Így indult minden. Kedves drágáink, ezt a blogot a Földről fejjel lefele lógva írjuk nektek.

2011. december 11., vasárnap

Cápanézőben

Panoréka

Pár nap kábultan fetrengés, lakás és városnézés után mindketten kezdtük érezni, hogy valami nagyon hiányzik, valaminek nagyon itt lenne az ideje…lemenni a partra. Megjutalmaztuk magunkat és csodás délután volt, mondhatom.

R...


...és sirálygombóckák

A part kb. negyed óra villamossal a központtól, mivel mi északon lakunk, ezért tőlünk azért elég messze van. Igazán boldogok voltunk. Csináltunk sok képet, R gyűjtött kagylókat, sétáltunk.

Ők is igazán boldogok voltak


Tazmán ladik

Sárga irigység




Érdekes, hogy ahol voltunk, ott nagyon mocskos a tenger. Egy melbourne-i állítólag nem is megy bele. Gusztustalanul habzik. Azt mondják, pár kilométerre a várostól gyönyörű tiszta partok vannak, majd elmegyünk oda Fee-vel.

Így habzik
Ezúton írunk az időjárásról is, azt hiszem, némi magyarázatra szorul R bőrdzsekije és sálja. Nagyon érdekes, Melbourne-ben az idő olyan változékony, mint sehol. Nem tudom, hogy kapnak itt munkát meteorológusok. 20 percen belül tud átfordulni ragyogó napsütésből esős szélviharrá. Volt, hogy 15 fok volt (a parton nem volt olyan hideg, csak nagyon erős volt a szél), mostanában 27 körül van, szép napos. Nagyon erős a nap, folyamatosan fúj a szél és hámlik az orrunk :)

1 megjegyzés: